Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu işlemaretleyerek "Bilgilerinizi şiddet ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza onat olarak işleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıversiyon.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç donör bir renktir. Antrasit rengi ile selim bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda hayır bir aşhane rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken başka renklere gereğince henüz iştah açıcı görünmelerini esenlar.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri yahut bej kadar renkler yalın bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon ekseriyetle uysal renk paletleri ve tonlar ortada denge kurarak mekanın kolaylıkla ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlamlar.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile omuz omuza ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Aşiyan boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çaldatmaışacağız.

Göz kamaştırıcı ve bağ çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

çağcıl bir tarza harmoni sağlayan en başarılı gri duvar boyası renkleri hem dar hem de mekan düşüncemlarında bu yıl mukabilmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu makaslamakmda size antrasit gri boya en çok tercih edilen açıkça gri duvar boyası renkleri karşı bilgiler çevirmek istedim.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit tercih edileceği bugün bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir hava tıkızlabilir.

Elbette ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da gestaltlmalıdır.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler için mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak önem alıyor.

Bu dü renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir küme aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. üste, siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan az karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da aşağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist dizaynın kök ilkesi olan azca sprey boya fakat etkin detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Buz mavisi kat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir düzlem görüntülemek kucakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde taraf almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

şayet evinizde çok göz kamaştırıcı sıfır kıpkızıl renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk sprey boya paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page