Ne demek?

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona valör katan önemli unsurlar beyninde renk bile belde kızılır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık tıkızyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve tartılı bir hava yaratıyor, görüş alıcı bir kontrast ve zarafetli bir ahenk sunuyor.

Bu çerezi fasıl dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği mazmunına gelir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve har bir ahenk katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve har bir âlem oluşturur.

Hararetli gri odaklı bir mekân dekoru yapmayı ve seçeceğiniz başka renkler sebebiyle alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kilitsiz küreksiz gri olmalı!

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü katkısızlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini yönetmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Elan ilgisiz tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında henüz cesur ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi antrasit gri dekorasyon yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok ahenk yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi genellikle hararetli gri yahut yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta yetkin bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de vesair dekorasyon unsurlarıyla şahane bir geçim dâhilerisindedir.

Pekâlâ birbirine fehva ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada sömürmek sinein çok bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı çitndıran har antrasit duvar boyas gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde aşiyan dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Kıpkızıl antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği temaşa ederken öbür renklerle komple bir geçim goldfix dâhilerisindedir.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir ortam oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek denk odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page